Американската актриса Денис Ричардс беше заснета по време на обяд с дъщеря

...
Американската актриса Денис Ричардс беше заснета по време на обяд с дъщеря
Коментари Харесай

Имаше ангелско лице, а после ботоксът го унищожи: Бивша съпруга на известен актьор е неузнаваема

Американската актриса Денис Ричардс беше снимана по време на обяд с щерка си и неин другар в ресторант в Калифорния. Мнозина бяха шокирани, когато видяха какъв брой доста в миналото определената за най-красива жена в света в действителност се е самоунищожила с интервенциите.

Тя още веднъж си е уголемила устата, поставила си е филъри в лицето, а от предходната й хубост няма и диря.

Денис Ричардс беше считана за една от най-красивите актриси в Холивуд. Известната русокоска беше фантазията на доста мъже в предишното, а доста дами носеха нейни фотоси в кабинетите на хирурзите и желаеха да наподобяват колкото се може повече на нея.

За страдание времената, в които тя беше известна с ненадминатата си хубост, отминаха и през последните години се появиха от ден на ден истории, свързани със скандалните й пластични интервенции, само че и такива, свързани с персоналния й живот.

За страдание Дениз, като множеството си сътрудници, имаше проблем с остаряването и по тази причина потърси помощ в кабинетите на хирурзите. С времето пристрастеността й към интервенциите направи лицето й неузнаваемо, а новите фотоси са следващото доказателство за това.

По всичко проличава, че устата й още веднъж е уголемено и поради всичко това е на ръба на т.нар.  " усмивка на Жокера ". От момента, в който фотосите й се появиха в обществените мрежи, в профила й могат да се прочетат тревожни мнения:

" О, боже… Какво си направила с лицето си? “, " Това е за психиатър, не за хирург “, " Жено, ти се унищожи “, " От такава хубавица - в този момент не приличаш на себе си “, бяха единствено част от мненията.

Да напомним, че Дениз стартира кариерата си като модел, а в края на 90-те навлиза и в актьорските среди с помощта на ролята си във кино лентата " Джеймс Бонд: Само един свят не стига ".

По-късно тя изпълни медийните страници с бурния си брак с артиста Чарли Шийн, от който има две дъщери Сам Шийн и Лола Шийн, само че и поради присъединяване си в риалити шоуто " High Society Housewives ", напомня Zajenata.bg.

Тогава започнаха историите, че тя е унищожила лицето си с ботокс и други процедури, макар че в миналото е била една от най-красивите актриси в света.

" Ако хората се вгледат малко по-внимателно, ще видят, че имам същия нос и същите устни. Не употребявам ботокс или филъри “, съобщи тя решително един път, само че надали някой ще й повярва, гледайки фотосите нагоре.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР